Geruchten over Kidpool in Deadpool 3: wat we tot nu toe weten

KKees van den Berg 29 december 2023 08:56

Er doen geruchten de ronde over de mogelijke verschijning van Kidpool in de komende Marvel-film Deadpool 3. Dit is wat we tot nu toe weten over deze spannende ontwikkelingen.

Geruchten over cast Deadpool 3

Fans kijken al een tijd enorm uit naar Deadpool 3, de volgende film in het Marvel Cinematic Universe. Het publiek en de fans zijn vol verwachting en er wordt vol gespeculeerd over wie er allemaal in de film zal opduiken.

Zo gaat het nieuwste gerucht dat Kidpool, een jongere versie van het hoofdpersonage Wade Wilson, in de film zal verschijnen. De rol zou naar verluidt worden gespeeld door Walker Scobell die we kennen uit Percy Jackson, wat volgens ons een interessante toevoeging aan de film en het personage van Deadpool zou gaan zijn.

Wie is Kidpool?

Voor degenen die niet bekend zijn met het personage, Kidpool is dus een jongere versie van het Deadpool-personage Wade Wilson. In zijn universum, trekt hij op met de X-Men en wordt hij lid van het 'Deadpool Corps' tijdens een multiverse-verhaallijn, wat interessante mogelijkheden biedt voor de plot van Deadpool 3.

Scobell wordt als een goede keuze voor de rol van Kidpool gezien. Hij heeft al eerder samengewerkt met Ryan Reynolds in de film The Adam Project. Hun eerdere samenwerking zou goed kunnen uitpakken voor de chemie tussen de personages in Deadpool 3.

Toen hem werd gevraagd naar de geruchten dat hij Kidpool zou spelen zei Scobell dat hij er 'niets over weet'. Maar hij sprak wel de hoop uit dat ze 'ooit weer bij elkaar komen'. Deadpool 3 staat voorlopig gepland voor een release op 22 juli 2024.

Afbeelding: 'Deadpool 2', TMDB

Meer artikelen