Geruchten over seizoen 2 van Marvel-series 'Ms. Marvel' en 'Moon Knight'

RRoos Verhoeven 27 november 2023 15:46

Er zijn geruchten dat Marvel Studios overweegt om tweede seizoenen te maken voor enkele van hun series, waaronder 'Ms. Marvel' en 'Moon Knight'. Verschillende meningen circuleren echter over de kwaliteit van deze series.

Gemengde meningen over Marvel-series

Het lijkt erop dat de meningen over de shows van Marvel Studios nogal uiteenlopen. Terwijl sommigen de serie Moon Knight als 'gemiddeld' bestempelen, vinden anderen het de beste van de drie. She Hulk kreeg ook gemengde reviews, met enkele kijkers die het 'degelijk' noemden, terwijl anderen het als 'afval' beschouwden. Ms. Marvel werd als 'goed' beoordeeld, hoewel het niet ieders ding was.

Verwachtingen voor een tweede seizoen Moon Knight

Het einde van het eerste seizoen van Moon Knight heeft sommige fans nieuwsgierig en hoopvol gemaakt over de mogelijkheden voor een tweede seizoen. Ze vinden het idee om het plot verder te ontdekken aantrekkelijk en geloven dat het dom zou zijn om dit niet te doen.

Bekijk hier de trailer van Moon Knight:

Sommige fans zijn echter niet tevreden met de huidige staat van Marvel TV en suggereren dat er een verandering nodig is. Ze vinden dat het oude Marvel Television-team terug moet komen om de kwaliteit van de series te verbeteren. Ze geloven dat de huidige leidinggevende, Feige, niet meer in staat is om een succesvol team te leiden.

Bekijk hier de trailer van Ms Marvel:

Er zijn zorgen over wanneer de mogelijke nieuwe seizoenen van de series zouden kunnen uitkomen. Gezien de huidige vertraging en andere series die al in de wacht staan, vragen fans zich af of er genoeg tijd en middelen zijn om de nieuwe seizoenen te produceren.

Behoefte aan een 'grittier' Marvel

Er is kritiek op de aanpak van Marvel om hun series luchtiger en minder 'gritty' te maken. Fans van de originele strips suggereren dat een hardere en meer 'gritty' aanpak, die meer in lijn is met de comic art, een betere weergave zou zijn.

Meer artikelen