'Ghostbusters: Frozen Empire': een weerzienvan Bill Murray en Paul Rudd

KKees van den Berg 19 december 2023 15:45

Empire Magazine geeft een nieuwe blik achter de schermen bij 'Ghostbusters: Frozen Empire'. De film introduceert een nieuwe mythologie in het 'post-Gozerian-tijdperk'. Er is ook een nieuwe setfoto met Paul Rudd en Bill Murray.

Eerste blik op 'Ghostbusters: Frozen Empire'

Empire Magazine heeft een exclusieve blik achter de schermen gegeven van de aankomende film 'Ghostbusters: Frozen Empire'. In een artikel geven ze details over de plot van de film die regisseur Gil Kenan heeft gemaakt. Daarnaast is er ook een nieuwe foto van de set vrijgegeven waarop we Paul Rudd en Bill Murray samen zien. Dit geeft fans een voorproefje van wat ze kunnen verwachten in deze volgende fase van de 'Ghostbusters' saga.

'Post-Gozerian tijdperk' introduceert nieuwe mythologie

Na de gebeurtenissen in de film 'Afterlife' heeft regisseur Gil Kenan bevestigd dat de 'Ghostbusters'-saga nu in een nieuw tijdperk is beland. Dit noemt hij het 'post-Gozerian-tijdperk'. In dit tijdperk wordt er een geheel nieuwe mythologie geïntroduceerd wat de filmmakers de vrijheid geeft om nieuwe visuele referenties te introduceren en zo het bekende verhaal van de 'Ghostbusters' te vernieuwen.

https://twitter.com/empiremagazine/status/1736748628033536201

'Frozen Empire' introduceert veel nieuwe ideeën maar blijft trouw aan de rijke erfenis van de 'Ghostbusters'-franchise. Zo zien we de terugkeer van een aantal originele castleden zoals Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson en Annie Potts. Deze mix van oud en nieuw zorgt ervoor dat de film zowel trouw blijft aan de originele saga, maar ook een nieuwe generatie fans kan aanspreken.

Spengler familie en originele Ghostbusters in actie

In 'Ghostbusters: Frozen Empire' zien we de terugkeer van de Spengler-familie naar de iconische brandweerkazerne in New York City. Hier zullen ze samenwerken met de originele 'Ghostbusters', die een topgeheim onderzoekslab hebben ontwikkeld om het vangen van spoken naar een hoger niveau te tillen. Deze samenwerking tussen oude en nieuwe karakters vormt het hart van de film en belooft een spannend nieuw avontuur voor de 'Ghostbusters'.

De release van 'Ghostbusters: Frozen Empire' staat gepland voor het Paasweekend van 2024, op 28 maart. De film heeft een sterrencast met namen als Paul Rudd, Carrie Coon, Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Logan Kim, Celeste O’Connor, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson en Annie Potts. Fans van de 'Ghostbusters' franchise kunnen zich dus opmaken voor een spannende nieuwe film met hun favoriete karakters.

Afbeelding: 'Ghostbusters: Frozen Empire', TMDB

Meer artikelen