'Godzilla x Kong: The New Empire': Eerste échte beelden nu te zien

DDavid Meijer 4 december 2023 16:07

In 'Godzilla x Kong: The New Empire' bundelen Godzilla en King Kong volgend jaar hun krachten. IGN deelde vandaag de eerste drie beelden uit de film. Regisseur Adam Wingard licht een tipje van de sluier op over de nieuwe bedreiging waar ze tegen zullen strijden.

Eerste beelden van monsterlijke samenwerking

De langverwachte team-up van Godzilla en King Kong komt eindelijk tot leven in 'Godzilla x Kong: The New Empire'. Fans kregen een voorproefje van deze spannende samenwerking toen IGN de eerste drie beelden van de film deelde. De beelden beloven een film vol actie, avontuur en natuurlijk, monsterlijke confrontaties.

Nieuwe bedreiging in 'Godzilla x Kong: The New Empire'

Regisseur Adam Wingard sprak met IGN over de nieuwe dreiging waarmee Godzilla en King Kong te maken zullen krijgen in de film. Hij beschrijft het als een 'duivels, Kong-achtig personage'. Hoewel hij niet veel details onthulde, suggereert Wingard dat dit nieuwe personage een belangrijke rol zal spelen en een uitdaging zal zijn voor zowel Godzilla als King Kong.

Het wachten is bijna voorbij! 'Godzilla x Kong: The New Empire' zal op 11 april 2024 in de bioscopen uitkomen. Fans van het Monsterverse kunnen zich opmaken voor een nieuw hoofdstuk in de saga van deze legendarische Titans. Zorg ervoor dat je deze datum in je agenda zet, zodat je de film op het grote scherm kunt ervaren.

Vervolg op succesvolle 'Godzilla vs. Kong'

Na het succes van 'Godzilla vs. Kong' in 2021, vervolgt de Monsterverse haar epische saga met de vijfde film, 'Godzilla x Kong: The New Empire'. In deze film bundelen de legendarische Titans Godzilla en Kong hun krachten om een wereldbedreigende dreiging het hoofd te bieden, iets wat ze niet alleen zouden kunnen overleven.

Adam Wingard, de regisseur achter het succes van 'Godzilla vs. Kong', keert terug voor 'Godzilla x Kong: The New Empire'. Hij wordt vergezeld door bekende gezichten uit de serie, zoals Rebecca Hall, Brian Tyree Henry en Kaylee Hottle. Daarnaast verwelkomen we ook nieuwe castleden, waaronder Dan Stevens, Fala Chen en Rachel House.

Onbekende nieuwe wereld in 'Godzilla x Kong: The New Empire'

'Godzilla x Kong: The New Empire' belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol spectaculaire nieuwe monsters en heroïsche avonturiers. De film neemt het publiek mee naar onontdekte diepten van een nieuwe wereld, waar het overleven van de mensheid op het spel staat. Dit avontuur belooft een ware cinematografische sensatie te worden die op het grootste scherm mogelijk ervaren moet worden.

Afbeelding: 'Godzilla x Kong: The New Empire', TMDB

Meer artikelen