'Godzilla x Kong: The New Empire': nieuwe mysterieuze teaser

KKees van den Berg 29 november 2023 11:57

'Godzilla x Kong: The New Empire' komt met een 'grote' verrassing voor hun volgende conventieoptreden. Fans wereldwijd wachten in spanning op de nieuwe teaser die op sociale media werd geplaatst, belovend dat 'er iets aan komt'.

Verrassende teaser voor de terugkeer

Godzilla x Kong: The New Empire heeft een cryptische teaser gedeeld voor hun volgende verschijning. De teaser, die viraal ging op sociale media, toont een bloederige handafdruk die waarschijnlijk van Kong is. Fans hopen dat de teaser een glimp van het titanpersonage biedt voor hun volgende verschijning.

Bekijk hier de teaser:

https://www.instagram.com/godzillaxkong/

Presentatie op de CCXP in Brazilië

Godzilla x Kong: The New Empire is klaar om te verschijnen op de CCXP in Brazilië. Regisseur Adam Wingard zal zijn volgende kaiju-film op de conventie presenteren. Na een lange stilte sinds de laatste visuele release, hoopt Warner Bros. Discovery door het delen van deze teaser de hype voor dit evenement te vergroten.

Releasedatum en acteurs onthuld

Godzilla x Kong: The New Empire staat gepland voor release op 12 april 2024. Na het succes van Godzilla vs Kong, is Wingard gevraagd om de regie van het vervolg op zich te nemen. Deze nieuwe MonsterVerse-film zal dieper ingaan op de achtergrond van onze favoriete titanen, met sterrollen voor Dan Stevens en Rebecca Hall.

De nieuwe film belooft het publiek dieper mee te nemen in de geschiedenis van deze Titanen, hun oorsprong en de mysteries van Skull Island. Het lijkt erop dat de film zich gaat richten op de mythische strijd die deze buitengewone wezens aan de mensheid bond. De verwachtingen zijn hoog, en wij kunnen niet wachten om te zien wat Godzilla x Kong: The New Empire voor ons in petto heeft.

Afbeelding: 'Godzilla x Kong: The New Empire', TMDB

Meer artikelen