Haagse Kerstbioscoop vertoont alle klassieke kerstfilms van 'Frozen' tot 'Home Alone'

DDavid Meijer 8 november 2023 09:06

De perfecte plek voor kerstliefhebbers is hier: de Haagse kerstbioscoop. Van Home Alone tot Frozen, alle favoriete kerstfilms komen voorbij op deze bijzondere locatie aan het Noordeinde.

Kerstbioscoop vertoont geliefde films

Het is tijd voor een gezellige kerstfilmavond: vanaf donderdag 7 tot en met 22 december zullen de beste kerstfilms worden vertoond in de kerstbioscoop aan het Noordeinde. Of je nu een fan bent van romantische films of liever meezingt met de muziek, er is voor elk wat wils. Het is een must-visit voor elke kerstliefhebber.

Verscheidenheid aan films in het programma

Met films die zowel geschikt zijn voor kinderen als voor volwassenen, is de kerstbioscoop de perfecte plek voor een familie-uitje. Elke donderdag en vrijdag wordt om 18.00 uur een familiekerstfilm vertoond, gevolgd door een film voor volwassenen om 20.30 uur. Dus of je nu zin hebt in een gezellige avond met het gezin of een romantische date night, hier vind je het allemaal.

Het beste van alles? Je hoeft je geen zorgen te maken over de prijs. Voor maar 9 euro, inclusief een drankje, kun je al genieten van een avond vol kerstplezier.

Afbeelding: 'Home Alone', TMDb

Meer artikelen