Hagelnieuwe Star Wars-serie 'The Acolyte' nu te bekijken

RRoos Verhoeven 5 juni 2024 13:42

De nieuwe Star Wars-serie 'The Acolyte' is vanaf vandaag beschikbaar op Disney+. De serie, die zich afspeelt een eeuw voor Episode I - The Phantom Menace, heeft de eerste afleveringen uitgebracht en belooft een duik in de donkere kanten van het Star Wars-universum.

Duik in het verleden van Star Wars

De gloednieuwe Star Wars-serie 'The Acolyte' neemt de kijker mee terug in de tijd, naar een periode zo'n 100 jaar voor de gebeurtenissen van Star Wars: Episode I - The Phantom Menace. De serie belooft een nieuw perspectief op het Star Wars-universum, met een focus op de donkere krachten en geheime intriges van de High Republic-periode.

Mysterie rond voormalige Padawan

In 'The Acolyte' volgen we het verhaal van een voormalige Padawan die beschuldigd wordt van een afschuwelijke misdaad. Haar Jedi Master gelooft echter in haar onschuld en gaat op onderzoek uit. Dit roept de vraag op: wat is er precies aan de hand in deze verre melkweg?

Sterrencast in 'The Acolyte'

De serie kan rekenen op een sterrencast met onder anderen Lee Jung-jae, bekend van Squid Game, Amandla Stenberg van The Hunger Games, Manny Jacinto, Dafne Keen en Carrie-Anne Moss. Deze bekende gezichten nemen de kijker mee op een spannend avontuur in het Star Wars-universum.

Vanaf vandaag zijn de eerste twee afleveringen van 'The Acolyte' beschikbaar op Disney+. De serie houdt de spanning erin, want elke woensdag wordt er een nieuwe aflevering uitgebracht. Er staan in totaal acht afleveringen op de planning, dus Star Wars-fans hebben genoeg om naar uit te kijken.

Afbeelding: 'The Acolyte', TMDB

Meer artikelen