Hannah Gadsby brengt 7 genderqueercomedians samen voor Netflix's 'Gender Agenda'

KKees van den Berg 14 februari 2024 17:34

De bekende comedian Hannah Gadsby werft enkele van de grootste genderqueer namen in de comedywereld voor haar aanstaande Netflix-special, genaamd 'Gender Agenda'. Hierin zullen zeven comedians, waaronder Jes Tom, Alok, Asha Ward, Chloe Petts, DeAnne Smith, Krishna Istha, en Mx. Dahlia Belle, hun talenten bundelen.

Genderqueercomedians in 'Gender Agenda'

De aanstaande Netflix-special 'Gender Agenda' van Hannah Gadsby staat op het punt te verschijnen, waarin enkele van de grootste genderqueer namen in de comedywereld samen zullen komen. Deze groep bestaat uit Jes Tom, Alok, Asha Ward, Chloe Petts, DeAnne Smith, Krishna Istha, en Mx. Dahlia Belle. Elk van deze komieken heeft hun unieke talent en ervaringen om bij te dragen aan deze veelbelovende show.

Wie zijn de deelnemende comedians?

Zeven vooraanstaande genderqueer comedians zullen deel uitmaken van de special: Jes Tom, Alok, Asha Ward, Chloe Petts, DeAnne Smith, Krishna Istha en Mx. Dahlia Belle. Ze hebben allemaal een indrukwekkende staat van dienst in de comedywereld en zullen ongetwijfeld hun unieke perspectieven en humor inbrengen in de show.

Releasedatum van 'Gender Agenda'

Liefhebbers van comedy hoeven niet lang meer te wachten, want de speciale show 'Gender Agenda' zal op 5 maart op Netflix verschijnen. Met zoveel talent op één podium belooft het een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel LGBTQ+-fans als comedy liefhebbers.

Netflix heeft kritiek gekregen voor zijn specials met Dave Chappelle, die vaak zijn platform gebruikt om onoriginele en ongrappige opmerkingen te maken over transgenders en andere gemarginaliseerde gemeenschappen. Hopelijk markeert de release van 'Gender Agenda' een keerpunt voor Netflix en toont het de wil van het streaming-platform om meer inclusieve en bevestigende content te bieden.

Meer artikelen