Harlan Coben geeft voorproefje van nieuwe Netflix-serie na succes 'Fool Me Once'

DDavid Meijer 13 januari 2024 13:05

Na het succes van Fool Me Once, teaset Harlan Coben zijn volgende Netflix-serie. De serie met Michelle Keegan en Joanna Lumley heeft sinds de release op 1 januari het publiek geboeid met talloze plotwendingen, ideaal voor binge-watching.

Coben's werk en toekomstige Netflix-adaptaties

Fool Me Once is de zevende Netflix-adaptatie van een werk van Harlan Coben, na andere series zoals The Stranger en Stay Close. Maar Coben heeft al aangekondigd dat er al wordt gewerkt aan verdere adaptaties. Deze successen onderstrepen Cobens vermogen om boeiende verhalen te creëren die ideaal zijn voor de serie-format en laten zien dat het publiek heel veel zin heeft naar meer van zijn werk.

Wereldwijde productie van Coben's series

Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe serie in Polen, gebaseerd op Cobens boek 'Just One Look'. Netflix Polen is hierbij betrokken. Ongelooflijk maar waar, er wordt ook gewerkt aan een serie in Zuid-Amerika. Cobens werk heeft een wereldwijde aantrekkingskracht en Netflix is dus bereid om te investeren in de creatie van content op meerdere locaties.

Coben uit zijn verlangen om te blijven werken met Netflix en het team, waaronder Nicola Shindler, Richard Fee en Danny Brocklehurst, mits Netflix dit ook wil. Hij hoopt dat kijkers zullen helpen dit te realiseren door de series te blijven kijken.

Intrigerend plot van Fool Me Once

Fool Me Once volgt het personage Maya, gespeeld door Keegan, wiens wereld op zijn kop wordt gezet als haar verondersteld overleden echtgenoot (Richard Armitage) op camera wordt gespot, waardoor de waarheid over zijn moord eindelijk wordt onthuld. Dit plotpunt draagt bij aan de suspense en de intrige van de serie, waardoor kijkers aan het scherm blijven gekluisterd.

Meer artikelen