Harlan Coben op Netflix: Dit zijn alle series om te streamen

KKees van den Berg 5 januari 2024 15:26

Als je fan bent van Harlan Coben's 'Fool Me Once', dan heb je geluk! Netflix heeft een schat aan series gebaseerd op zijn bestsellers. Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet.

Hold Tight

'Hold Tight' dompelt kijkers onder in een rustige gemeenschap die wordt opgeschud wanneer een tienerjongen plotseling verdwijnt. De ouders moeten dan moeilijke keuzes maken en worstelen met de plotselinge volwassenheid van hun kinderen. Dit is een meeslepend verhaal dat de kijker op het puntje van zijn stoel houdt.

Stay Close

'Stay Close' is een verhaal over drie mensen die elk duistere geheimen verbergen. De serie toont de complexiteit van hun levens en hoe hun verleden invloed heeft op hun huidige situatie. Bovendien onthult een oude vriendin schokkend nieuws dat gevolgen zal hebben voor alle drie de karakters.

The Woods

In 'The Woods' ontdekt een aanklager nieuw bewijs op het lichaam van een moordslachtoffer, wat hem hoop geeft dat zijn al 25 jaar vermiste zus nog in leven kan zijn. Deze Poolse miniserie is een fascinerend mysterie dat de kijker keer op keer zal verrassen.

El inocente

'El inocente' is een meeslepende serie waarin Mateo's leven wordt ontwricht na een tragische gebeurtenis. Jaren later, net wanneer hij denkt dat hij zijn leven weer op orde heeft, verstoort een onverwacht telefoontje van zijn vrouw zijn rust. De serie zit vol spanning en zorgt ervoor dat je tot het einde toe aan het scherm gekluisterd blijft.

Disparu à jamais

'Disparu à jamais' is een aangrijpend verhaal over verlies en liefde. Na de tragedie die het leven kostte aan zijn eerste liefde en zijn broer, probeert Guillaume Lucchesi zijn leven weer op de rails te krijgen. Maar wanneer zijn nieuwe liefde Judith plotseling verdwijnt, begint hij een verontrustende zoektocht naar de waarheid die zijn leven opnieuw op zijn kop zet.

Safe

'Safe' is een spannende serie waarin een chirurg op zoek gaat naar zijn vermiste dochter en daarbij duistere geheimen ontdekt over zijn naaste omgeving. Dit mysterie is een emotionele rollercoaster die de kijker van begin tot eind in zijn greep houdt.

The Stranger

'The Stranger' is een intrigerend verhaal over een man wiens leven overhoop wordt gehaald door een onbekende die schokkende claims maakt over zijn vrouw. De serie neemt de kijker mee op een onvoorspelbare reis vol verrassingen en spannende wendingen.

Fool me Once

'Fool Me Once' is een spannend verhaal over een vrouw die worstelt om de moord op haar man te verwerken. Maar haar leven neemt een onverwachte wending wanneer ze haar verondersteld dode echtgenoot op hun nanny-cam ziet. Deze serie zit vol onverwachte plotwendingen en houdt je gegarandeerd op het puntje van je stoel.

Afbeelding: 'The Innocent', TMDB

Meer artikelen