'Hawkeye-acteur' Jeremy Renner spreekt over herstel en mogelijke terugkeer bij Marvel

DDavid Meijer 6 februari 2024 14:33

Na een zwaar ongeluk met een sneeuwploeg vorig jaar, spreekt Hawkeye-acteur Jeremy Renner over zijn revalidatie en mogelijke terugkeer naar het Marvel-universum. Vol vertrouwen en positieve instelling deelt hij zijn herstelverhaal en toekomstplannen.

Herstel na zwaar ongeluk

Jeremy Renner, beter bekend als Hawkeye uit de Marvel-films, heeft een moeilijke tijd achter de rug. Na een ongeluk met een zes ton wegende sneeuwploeg waarbij hij meer dan 30 botbreuken opliep, heeft hij een lang revalidatieproces doorgemaakt. Gelukkig vertelt hij dat hij nu, een jaar later, weer bijna alles kan doen wat hij moet doen. Zijn gezondheid en welzijn staan volgens hem centraal in de rest van zijn leven. Hij ziet zijn herstel dan ook als een continu proces en kijkt optimistisch naar de toekomst.

Niet alleen is Renner een sterke man in zijn persoonlijke leven, ook in zijn professionele leven heeft hij laten zien wat doorzettingsvermogen is. Als Clint Barton, beter bekend als Hawkeye, was hij een geliefd personage in verschillende Avenger-films. Deze rol heeft hij zo goed gespeeld dat hij zelfs een eigen serie kreeg, Hawkeye, in 2023. Op de vraag of hij klaar zou zijn om deze rol weer te spelen in toekomstige Avenger-producties, reageert Renner positief. Hij geeft aan klaar te zijn om weer de superheld uit te hangen.

Afbeelding: 'Rennervations', TMDB

Meer artikelen