Heftige vechtscène in Netflix horrorfilm 'The Hunt' maakt indruk

KKees van den Berg 9 januari 2024 09:08

Netflix heeft onlangs de rechten van horrorfilm 'The Hunt' verworven. De film is nu beschikbaar op de streamingdienst en kijkers zijn vooral onder de indruk van een intense vechtscène richting het einde van de film.

Netflix bemachtigt rechten 'The Hunt'

Netflix heeft de streamingrechten van de horrorfilm 'The Hunt' (2020) bemachtigd. Vanaf deze week kunnen abonnees van de streamingdienst genieten van deze spannende film. De film viel vooral op door de wrede vechtscène richting het einde, wat een diepe indruk achterliet bij de kijkers.

https://twitter.com/rantingopossum/status/1717910428796301644

Intrigerende vechtscène trekt aandacht

Een bijzondere vechtscène in de film, tussen de personages Crystal en Athena, gespeeld door Betty Gilpin en Hilary Swank respectievelijk, heeft de kijkers enorm geboeid. Veel fans uitten op sociale media zoals Twitter hun bewondering voor deze scène, waarin de twee vrouwen elkaar bevechten. De prestaties van Gilpin en Swank werden zeer geprezen.

'The Hunt' wordt gekenmerkt als een satirische horrorfilm, waarin het concept van de rijke elite die op onschuldige burgers jaagt centraal staat. Echter, in een plotwending keert één van die burgers zich tegen deze gruwelijke traditie. Het is een provocatieve weergave van klassenstrijd en misbruik van macht.

Meer artikelen