Het derde seizoen van Entrevías nu te streamen op Netflix

DDavid Meijer 23 februari 2024 10:20

Liefhebbers van de spannende Spaanse serie Entrevías kunnen eindelijk genieten van het langverwachte derde seizoen. Met gloednieuwe afleveringen vol intriges en plotwendingen belooft ook dit seizoen weer een succes te worden.

Derde seizoen van Entrevías nu op Netflix

Na veel geduld kunnen fans van Entrevías eindelijk het nieuwe seizoen van de serie bekijken. Jose Coronado kruipt opnieuw in de huid van het geliefde personage Tirso Abantos, en brengt zo het verhaal van de Spaanse hitserie tot leven. Netflix-abonnees kunnen nu genieten van de gloednieuwe afleveringen.

In het vorige seizoen zagen we een reeks spannende gebeurtenissen. Investeerder Guillermo Salgado kwam in de buurt om activa te kopen, terwijl de gemeenschap werd opgeschrikt door een serie verkrachtingszaken. Daarnaast volgde seizoen 2 het leven van Tirso na het vertrek van Irene en de overname van de ijzerhandel door Santi. Deze verhaallijnen zullen ongetwijfeld een vervolg krijgen in het nieuwe seizoen.

Plot van seizoen 3

De verwachtingen voor seizoen 3 zijn hooggespannen. Volgens de Spaanse zender Telecinco zullen de gebeurtenissen in het nieuwe seizoen draaien rond de terugkeer van Tirso's ex-vrouw en het ontwaken van Ezequiels geheugenverlies. Dit belooft een seizoen vol intrigue en plotwendingen te worden.

Liefhebbers van de serie kunnen al uitkijken naar een vervolg, aangezien een vierde seizoen van Entrevías al bevestigd is. Dit betekent dat we aan het einde van seizoen 3 waarschijnlijk een spannende cliffhanger kunnen verwachten die de toon zal zetten voor het volgende seizoen. De opnames voor seizoen 4 zijn naar verwachting al afgerond.

Seizoen 1 nog niet gezien? Bekijk dan de trailer daarvan, hier:

Entrevías seizoen 3 nu te streamen op Netflix

Goed nieuws voor fans van Entrevías: het derde seizoen is nu te zien op Netflix. Kijkers kunnen zich onderdompelen in een wereld vol spanning en intrige met de nieuwste afleveringen van deze populaire Spaanse serie.

Afbeelding: 'Wrong Side of the Tracks', TMDB

Meer artikelen