Het finaleseizoen van de Poolse thriller 'Rojst' komt eerder naar Netflix dan verwacht!

KKees van den Berg 4 januari 2024 15:59

Volgende maand zal het laatste seizoen van de populaire Poolse misdaadserie 'Rojst' ('The Mire') op Netflix verschijnen. Ondanks eerdere berichten dat de finale pas laer ergens in 2024 zou plaatsvinden, zullen fans van de serie niet zo lang hoeven te wachten.

Finaleseizoen 'Rojst' komt eerder

De boeiende Poolse misdaadserie 'Rojst' zal zijn fans niet langer in spanning houden. In een recente aankondiging bevestigt Netflix dat het laatste seizoen van de serie volgende maand al beschikbaar zal zijn op de streamingdienst.

De serie 'Rojst', die begon met een grimmige moordzaak in een Poolse stad in de vroege jaren '80, heeft de kijkers door de tijd meegenomen. Hoofdpersonen zijn twee journalisten die twijfelen aan de officiële versie van gebeurtenissen rond de moorden op een prostituee en jeugdleider. Ze hebben besluiten hun eigen onderzoek uit te voeren en ontdekken een web van corruptie en misleiding. Seizoen twee bracht ons naar het einde van de jaren '90 en het aankomende finaleseizoen kondigt de komst van het nieuwe millennium aan.

Releasedatum seizoen 3 'Rojst'

Netflix heeft aangekondigd dat het finaleseizoen van de serie vanaf 28 februari beschikbaar zal zijn op de streamingdienst. Bereid je dus voor op een spannende nieuwe reeks afleveringen die de mysteries en intriges van de vorige seizoenen zullen onthullen en zullen gaan finalizen.

Afbeelding: 'The Mire', TMDB

Meer artikelen