Het mysterie van 'Argylle': Plotwending en mogelijkheid van een vervolg

DDavid Meijer 6 februari 2024 18:59

'Argylle', een nieuwe spionagethriller van Kingsman-regisseur Matthew Vaughn, belooft een opzienbarende plotwending. Wat begint met Bryce Dallas Howard als een beroemde auteur, eindigt met onthullingen en hints naar een potentieel vervolg.

Schrijver ontmoet spion

In de film zien we de verhalen van Elly tot leven komen op het scherm, vertolkt door Henry Cavill, John Cena, Dua Lipa en Ariana DeBose. De plot begint zich te ontvouwen wanneer Elly een echte spion ontmoet op een trein, wat leidt tot situaties die doen denken aan haar eigen boeken.

Deze wending is een verrassing voor zowel het publiek als voor Elly zelf. Het blijkt dat haar spionageromans zich onthullen als voorspellende gebeurtenissen van echte wereldgebeurtenissen. Dit maakt haar tot een doelwit van de schurk Ritter, gespeeld door Bryan Cranston.

De heldin ontwaakt

Na een reeks van onthullingen en loyaliteitsveranderingen, herinnert Rachel zich wie ze werkelijk is. Ze hervat haar vergeten romance met Aidan en keert terug naar haar schrijversleven. In de laatste momenten van de film zien we Cavill in het publiek, wat meer vragen opwerpt voor een potentieel vervolg.

vervolg op Argylle

De regisseur staat bekend om zijn eerdere spionnenfilms, zoals de Kingsman-serie. Een flashbackscène tijdens de aftiteling toont een man genaamd Aubrey Argylle en een bar genaamd The King's Man, wat een connectie zou kunnen zijn met de andere films. Dit hint naar de mogelijkheid van een uitgebreidere cinematografische wereld rond spionnen.

Het is echter nog onduidelijk of er een vervolg op 'Argylle' komt. De beslissing hangt af van de reactie van het publiek, maar de acteurs en de regisseur hebben al te kennen gegeven klaar te zijn om door te gaan als het publiek positief reageert.

Afbeelding: 'Argylle', TMDB

Meer artikelen