Het nieuwe seizoen van Entrevías komt naar Netflix: Wat je moet weten

RRoos Verhoeven 20 februari 2024 11:46

Seizoen 3 van Entrevías is vanaf volgende week beschikbaar op Netflix, met Jose Coronado die weer de rol van Tirso Abantos op zich neemt. Hier is een samenvatting van wat je kunt verwachten.

Seizoen 3 van Entrevías komt eraan

Het lange wachten is bijna voorbij voor fans van de Spaanse serie Entrevías. Jose Coronado, die terugkeert als Tirso Abantos, zal weer op het scherm te zien zijn in het derde seizoen van de show. Netflix-abonnees kunnen vanaf volgende week genieten van de nieuwe afleveringen.

Voortzetting van het plot in seizoen 3

In seizoen 2 heeft de serie enkele belangrijke plotwendingen gezien, waaronder het vertrek van Irene naar haar huis en Santi's overname van de ijzerhandel, naast andere belangrijke gebeurtenissen. Guillermo Salgado, een investeerder, komt in de buurt om activa te kopen, terwijl de gemeenschap wordt getroffen door een reeks verkrachtingsincidenten. Deze gebeurtenissen zullen ongetwijfeld een impact hebben op seizoen 3.

De Spaanse serie 'Entrevías' werd in november 2022 verlengd voor een derde seizoen, nog voordat de opnames voor seizoen 2 waren afgelopen. Volgens de Spaanse zender Telecinco zal het plot van seizoen 3 worden aangestuurd door de komst van Tirso's ex-vrouw en het ontwaken van Ezequiels geheugenverlies. Daarnaast zullen Natalia Dicenta, Michelle Calvó, Óscar Higares en Álex Medina de cast versterken in seizoen 3.

Fans van de serie kunnen zich voorbereiden op een spannend einde van seizoen 3, aangezien de serie al is verlengd voor een vierde seizoen. De opnames van seizoen 4 zijn al afgerond, dus de kijkers kunnen zich opmaken voor een spannende cliffhanger aan het einde van seizoen 3.

Datum van lancering seizoen 3

Het derde seizoen van Entrevías wordt eindelijk bijna uitegebracht. Het nieuwe seizoen wordt op 23 februari op Netflix gelanceerd.

Afbeelding: 'Wrong Side of the Tracks', TMDB

Meer artikelen