Het onzekere lot van Ray Stevenson's 'Ahsoka'-personage in Star Wars,

DDavid Meijer 26 november 2023 11:33

Dave Filoni, de nieuw benoemde chief commercial officer (CCO) van Lucasfilm, heeft in een recent interview met Vanity Fair gesproken over het onzekere lot van het personage gespeeld door de in mei 2023 overleden Ray Stevenson.

Dave Filoni heeft recentelijk in een interview met Vanity Fair aangegeven dat de toekomst van het personage gespeeld door Ray Stevenson nog onzeker is. Hij bevestigde dat er al gesprekken zijn gevoerd over hoe toekomstige Star Wars-projecten dit personage zouden kunnen aanpakken, vooral nu Stevenson in mei 2023 is overleden. Filoni geeft aan dat het vooral een kwestie van afwachten is op dit moment.

Positieve fanreacties op Baylan Skoll

Filoni heeft ook gesproken over de positieve ontvangst van het personage Baylan Skoll, gespeeld door Stevenson in het in 2023 uitgebrachte Ahsoka. Hij gelooft dat Stevenson dolgelukkig zou zijn geweest met de reacties en betreurt het feit dat hij deze waardering niet persoonlijk heeft kunnen ervaren. Filoni is echter blij dat Stevenson aanwezig kon zijn bij de Star Wars Celebration en de trailer kon zien, wat hem een voorproefje gaf van de fanreacties.

Mogelijk tweede seizoen van Ahsoka

Wat betreft de mogelijkheid van een tweede seizoen van Ahsoka, wordt er momenteel nog niets officieel bevestigd door Lucasfilm. Er zijn echter wel geruchten dat er gesprekken plaatsvinden over de voortzetting van de serie. Rosario Dawson, ook een castlid van de serie, heeft in een interview met Vanity Fair aangegeven dat zij denkt dat de serie waarschijnlijk zal doorgaan.

Mocht je het eerste seizoen van Ahsoka nog niet hebben gezien, de serie is momenteel beschikbaar voor streaming op Disney+. Het is nog onbekend of en wanneer er een tweede seizoen zal verschijnen.

Meer artikelen