Het tweede seizoen van 'Ahsoka' komt misschien sneller dan verwacht

KKees van den Berg 23 november 2023 11:59

Het verhaal van Star Wars' Ahsoka Tano gaat verder. De serie 'Ahsoka' heeft een sterke eerste seizoen neergezet met veel vragen die onbeantwoord bleven en er zijn aanwijzingen dat er mogelijk een tweede seizoen op komst is.

Eerste seizoen 'Ahsoka' laat kijkers verlangen naar meer

De tv-serie 'Ahsoka', die voortbouwt op het Star Wars-universum, heeft de kijkers beziggehouden met haar spannende en complexe verhaallijnen. Hoewel het eerste seizoen goed ontvangen werd, zijn er nog veel onbeantwoorde vragen die een tweede seizoen lonend zouden maken.

Bekijk hier de trailer van Ashoka:

Rosario Dawson hint naar mogelijk tweede seizoen 'Ahsoka'

Dave Filoni, de showrunner van de serie, blijft vooralsnog stil over zijn plannen voor het vervolg van de Mando-verse. Dit heeft echter niet voorkomen dat Rosario Dawson, de ster van de serie, fans een glimp van hoop heeft gegeven. In een recent interview met Vanity Fair liet ze doorschemeren dat er een tweede seizoen van 'Ahsoka' in de maak kan zijn.

Het eerste seizoen van 'Ahsoka' liet veel losse eindjes achter, vooral met betrekking tot antagonist Baylan Skoll. Het personage, gespeeld door de overleden Ray Stevenson, heeft nog een onduidelijke toekomst. Een tweede seizoen zou de mogelijkheid bieden om deze verhaallijn verder uit te werken.

Afbeelding: 'Ahsoka', TMDb

Meer artikelen