Hideo Kojima (Metal Gear Solid) neemt een kijkje bij Sony Pictures Studio

DDavid Meijer 9 december 2023 13:48

De bekende videogame-ontwerper, Hideo Kojima, maakt tijdens zijn bezoek aan The Game Awards 2023 in Los Angeles een interessante stop bij Sony Pictures Studios. Hij werd gefotografeerd naast de iconische Ghostbusters Ecto-1, wat tot enthousiaste reacties van fans leidde.

Kojima's iconische bezoek aan Sony Pictures

Terwijl hij in Los Angeles was voor The Game Awards 2023, bracht de geprezen videogame-ontwerper Hideo Kojima een bezoek aan Sony Pictures Studios. Hij nam deel aan verschillende attracties en ging langs bij de productiestudio van de Ghostbusters-franchise, Ghost Corps. Op de foto's die zijn persoonlijke assistente, Ayako Terashima, uploadde, staat hij naast de iconische Ecto-1, wat meteen leidde tot de verwachte reacties van fans. Bovendien poseerde hij naast de doorzeefde RV van Breaking Bad en was hij te zien op het op maat gemaakte podium van Avatar the Last Airbender, dat het Guinness World Record voor het grootste LED-podium ter wereld houdt.

In het verleden heeft Kojima grappend beweerd dat zijn lichaam voor 70% uit films bestaat. Zijn sterke passie voor cinema is duidelijk zichtbaar in zijn werk, aangezien zijn bekendste titels - waaronder de Metal Gear-franchise en Death Stranding - bekend staan om hun sterke verhaallijn en top cinematografie. Deze passie komt ook tot uiting in zijn liefde voor de film Ghostbusters.

Meer artikelen