Hijack: Idris Elba's Miniserie krijgt tegen de verwachtingen in tweede seizoen

KKees van den Berg 2 februari 2024 18:03

In een verrassende wending kondigt Apple TV+ aan dat Idris Elba's miniserie Hijack een tweede seizoen krijgt. Dit ondanks het feit dat miniseries doorgaans eenmalig zijn. Details over het plot van seizoen 2 blijven echter geheim.

Onverwacht tweede seizoen voor Hijack

Het nieuws komt als een verrassing, aangezien miniseries meestal geen vervolg krijgen. Idris Elba, die in deze serie de rol van onderhandelaar Sam Nelson speelt, zal terugkeren voor het tweede seizoen. De plotdetails van seizoen 2 worden echter nog streng geheim gehouden door Elba en Apple TV+.

Onderhandelaar in kritieke situatie

In het eerste seizoen volgen we Sam Nelson tijdens een zeven uur durende reis van Dubai naar Londen die in real time wordt verteld. Het vliegtuig wordt gekaapt door terroristen en Nelson, een ervaren onderhandelaar, moet proberen de situatie op te lossen. Het blijft onduidelijk of seizoen 2 een vergelijkbaar scenario zal hebben.

Details over seizoen 2 blijven mysterieus

Idris Elba heeft in een reactie laten weten dat hij overdonderd was door de lovende reacties op het eerste seizoen. Echter, hij en Apple TV+ houden de lippen stijf op elkaar als het gaat om details over het plot van seizoen 2. De acteur heeft eerder gezegd dat hij alleen zou terugkeren voor een nieuw seizoen als er een goed verhaal was, wat de verwachtingen voor seizoen 2 alleen maar verhoogt.

Releasedatum Hijack

Het is nog onbekend wanneer de opnames voor seizoen 2 van Hijack zullen beginnen en daarmee blijft ook de releasedatum onbekend.

Meer artikelen