Horrorfilm 'Cuckoo' met Hunter Schafer bevestigd voor mei 2024

DDavid Meijer 9 februari 2024 09:12

NEON kondigt een bloedstollende horrorfilm aan voor 2024: 'Cuckoo' met Hunter Schafer in de hoofdrol. De film, die op 3 mei 2024 in de bioscopen in de VS verschijnt, belooft een spannende lekkernij voor de horrorliefhebber.

Releasedatum 'Cuckoo' bevestigd

Productiemaatschappij NEON heeft de release van de langverwachte horrorfilm 'Cuckoo' bevestigd voor 2024. De film, met in de hoofdrol Hunter Schafer die we allemaal kennen van de hitserie 'Euphoria', zal op 3 mei 2024 in de bioscopen te zien zijn ind e Verenigde Staten.

Indrukwekkende cast voor 'Cuckoo'

Naast de bekende Hunter Schafer, zijn ook andere gevestigde namen te zien in 'Cuckoo'. Dan Stevens, bekend van 'The Guest', Jessica Henwick van 'Underwater', Marton Csókás uit 'Freelance', Greta Fernández uit 'Santo' en Jan Bluthardt van 'Luz' zullen ook in de film te zien zijn. Het lijkt erop dat we een indrukwekkende cast kunnen verwachten voor deze aankomende horrorfilm.

Mysterieuze plot voor 'Cuckoo'

Hoewel er nog niet veel details bekend zijn over de plot van 'Cuckoo', suggereert een vrijgegeven afbeelding dat het plot een 'stalker-slasher' element zou kunnen hebben. Het lijkt erop dat Schafers personage zich verbergt voor iets of iemand. We kunnen alleen maar raden naar de exacte details, maar het belooft in ieder geval een spannende film te worden.

'Cuckoo' is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen het Duitse Fiction Park en Waypoint Entertainment. De film is op 35mm gefilmd in Duitsland, wat kan bijdragen aan een unieke visuele ervaring.

Afbeelding: 'Cuckoo', TMDB

Meer artikelen