Horrorfilm domineert de bioscoop top 10

KKees van den Berg 30 oktober 2023 22:17

De nieuwste bioscoopcijfers onthullen weer de meest populaire films in de bioscoop deze week. Van de griezelige 'Five Nights at Freddy's' tot de romantische komedie 'Trolls Band Together'.

Horrorfilm 'Five Nights at Freddy's' domineert

Deze week staat de horrorfilm 'Five Nights at Freddy's' bovenaan de lijst. Deze film volgt een bewaker met persoonlijke problemen die begint aan zijn nieuwe baan bij Freddy Fazbear’s Pizza, een locatie die horrorliefhebbers zeker zullen herkennen.

'Killers of the Flower Moon' en 'Trolls Band Together' in top 3

Andere films die hoge ogen gooien in de bioscoop zijn Martin Scorsese's 'Killers of the Flower Moon' en de familiefilm 'Trolls Band Together'. De eerste vertelt het verhaal van de plotselinge rijkdom van de indianen van de Osage Nation door de vondst van olie, terwijl de tweede film de romantiek tussen Poppy en Branch, bekend als #broppy, volgt.

Ook 'Paw Patrol: The Mighty Movie', 'Saw X' en 'Sound of Freedom' behoren tot de populairste films. Of het nu gaat om de avonturen van de superkrachtige PAW Patrol-pups, de angstaanjagende gebeurtenissen van Saw X, of de spannende reddingsoperaties van een CIA agent in 'Sound of Freedom', er is voor elk wat wils in de top 10.

Afbeelding: 'Five Nights at Freddy's', TMDb

Meer artikelen