Horrorserie 'Chucky' keert in april terug voor seizoen 3 deel 2

RRoos Verhoeven 17 februari 2024 11:35

De populaire horrorserie 'Chucky' keert terug voor het tweede deel van het derde seizoen, dat in de Verenigde Staten zal starten op 10 april. Dit deel van het seizoen belooft spannend te worden met Chucky die het opneemt tegen de machtigste familie van de wereld binnen de beruchte muren van het Witte Huis.

De terugkeer van 'Chucky'

Als gevolg van de stakingen in Hollywood vorig jaar is het derde seizoen van 'Chucky' op USA en SYFY opgesplitst in twee delen. Maar geen zorgen, de terugkeer van Chucky op het kleine scherm is niet ver weg.

Première van 'Chucky' Seizoen 3: Deel 2

Het tweede deel van het derde seizoen van 'Chucky' gaat in première op 10 april om 10/9c op USA & SYFY! Wees klaar voor een nieuwe reeks huiveringwekkende avonturen met de beruchte moorddadige pop.

https://twitter.com/DevonESawa/status/1757817081893171559

Het eerste deel van het derde seizoen eindigde met een knaller, waar onthuld werd dat de moorddadige 'Good Guy' pop eindelijk veroudert. Dit voegt een nieuwe dimensie toe aan Chucky's karakter en belooft interessante ontwikkelingen voor het vervolg.

Terugkerende cast voor 'Chucky'

De terugkerende cast bevat Brad Dourif, Jennifer Tilly en Devon Sawa, naast Lara Jean Chorostecki, Zackary Arthur, Björgvin Arnarson en Alyvia Alyn Lind. De castleden brengen hun personages tot leven en zorgen voor het nodige drama en spanning in de serie.

In tegenstelling tot voorgaande seizoenen van Don Mancini's succesvolle serie, zullen nieuwe afleveringen van 'Chucky' de volgende dag in de Verenigde Staten te streamen zijn op Peacock. Helaas is de serie momenteel niet in Nederland te zien op een streamingdienst.

Het eerste deel van seizoen 3 van 'Chucky' was het meest bekeken seizoen van alle USA/SyFy-series sinds 2021 in de leeftijdscategorie 18-49, zo maakten de netwerken deze week gezamenlijk bekend. Iets dat de populariteit van de serie en de hoge verwachtingen voor het komende seizoen beandrukt.

Afbeelding: 'Chucky', TMDB

Meer artikelen