'House': De popoulairste medische serie nu in zijn geheel te bekijken op Netflix

RRoos Verhoeven 2 februari 2024 12:49

Goed nieuws voor fans van de hitserie House: Alle acht seizoenen van de bejubelde ziekenhuisserie zijn nu beschikbaar op Netflix. Volg de eigenzinnige en briljante Dr. Gregory House en zijn team nu in chronologische volgorde.

House nu te streamen op Netflix

Gisteren was een bijzondere dag voor fans van ziekenhuisseries, omdat Netflix de gehele reeks afleveringen van de populaire serie House aan zijn aanbod heeft toegevoegd. Of je nu voor het eerst kijkt of de serie opnieuw wilt beleven in de juiste volgorde, de streamingdienst biedt nu de ideale gelegenheid. Geniet van de scherpe medische inzichten en het onconventionele gedrag van Dr. Gregory House, gespeeld door Hugh Laurie, terwijl hij de meest complexe medische mysteries ontrafelt.

Hugh Laurie als Dr. Gregory House

De hoofdrol in de serie wordt ingenomen door Hugh Laurie, die de onconventionele Dr. Gregory House speelt. Ondanks zijn drugsverslaving en moeilijke sociale vaardigheden, blinkt hij uit in het diagnosticeren van de ondiagnoseerbare. Aan het hoofd van een team medische specialisten in het Princeton Plainsboro teaching hospital, gaat hij de meest ingewikkelde medische uitdagingen aan en lost hij cases op die anderen over het hoofd zien.

House is een van de iconische medische series, maar na seizoen 8 in 2012 kwam er een einde aan. Oorspronkelijk was er een idee voor een negende seizoen van de producent, Universal Television, maar de uitzendende zender, Fox, was hier minder enthousiast over. Ze gaven toestemming voor slechts 13 afleveringen in het negende seizoen, een voorwaarde waar Universal Television niet mee akkoord ging. Daarom werd uiteindelijk besloten om na seizoen 8 te stoppen.

Afbeelding: 'House', TMDB

Meer artikelen