'House of the Dragon' seizoen 2: nieuwe trailer onthult

KKees van den Berg 15 mei 2024 16:45

Het nieuwe seizoen van 'House of the Dragon' belooft een diepe duik in de geschiedenis van de geliefde Stark-familie, bekend van 'Game of Thrones'. We worden in de nieuwe trailer van seizoen 2 voorgesteld aan Cregan Stark.

Introductie van Cregan Stark

Het populaire universum van 'Game of Thrones' breidt zich verder uit met de tweede serie, 'House of the Dragon'. Dit seizoen verkent de geschiedenis van de Stark-familie, die centraal stond in de originele serie. De gloednieuwe trailer van seizoen 2 introduceert ons aan een nieuw personage, Cregan Stark, die een belangrijke rol zal spelen in de opkomende reeks.

Naderende burgeroorlog in Westeros

Het komende seizoen van 'House of the Dragon' belooft vol actie te zijn, met Westeros op de rand van een bloedige burgeroorlog. De strijd vindt plaats tussen de Green en Black Councils, die elk een andere leider steunen; koning Aegon en koningin Rhaenyra. Beide partijen geloven dat ze recht hebben op de Iron Throne, wat het rijk in tweeën splijt.

De rol van Cregan Stark, de huidige Lord of Winterfell en zoon van Rickon Stark, wordt gespeeld door Tom Taylor, bekend van 'The Dark Tower'. Zijn personage belooft een boeiende toevoeging te zijn aan de serie, aangezien hij een jongere Stark belichaamt dan we gewend zijn uit 'Game of Thrones'.

Naast de terugkerende gezichten zoals Matt Smith, Olivia Cooke en Emma D'Arcy, verwelkomt seizoen 2 van 'House of the Dragon' een reeks nieuwe acteurs. Enkele nieuwe gezichten zijn Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox, Simon Russell Beale, Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett en Vincent Regan.

Startdatum en afleveringen van seizoen 2

'House of the Dragon' seizoen 2 bestaat uit acht afleveringen en start op 17 juni. Vanaf die datum kunnen kijkers elke week genieten van een nieuwe aflevering.

Meer artikelen