Hugh Grant's vreemde personage in 'Wonka': Een Oompa Loompa

KKees van den Berg 12 december 2023 10:10

In een nieuwe video van de 'Wonka', maakt het publiek kennis met een verrassend anders personage van Hugh Grant. De acteur, bekend om zijn charmante Britse rollen, speelt de Oompa Loompa op een nog niet eerder vertoonde manier.

Eerste ontmoeting tussen Wonka en Oompa Loompa

In een recent vrijgegeven videoclip van 'Wonka' zien we de eerste ontmoeting tussen het titelpersonage Wonka, gespeeld door rising star Timothée Chalamet, en de Oompa Loompa, een verrassende rol van de Britse acteur Hugh Grant. Deze ongebruikelijke casting keuze is zeker een wending die weinig mensen zagen aankomen.

In een intrigerende scène sluipt Hugh Grant's Oompa Loompa 's nachts stiekem naar een grote glazen bonbonnière, terwijl Wonka slaapt. De zoetigheden blijken echter een val te zijn, wat resulteert in de Oompa Loompa die zelf in een glazen pot belandt. Deze scène toont niet alleen het sluwe personage van de Oompa Loompa, maar geeft ook een inkijkje in de humor van de film.

Hugh Grant's verrassende rolkeuze

Hugh Grant, die we vooral kennen als de charmante Britse acteur uit onder andere 'Notting Hill', 'Bridget Jones' en 'Love Actually', heeft het publiek altijd weten te betoveren met zijn charmante rollen. Deze nieuwe rol als de Oompa Loompa is een duidelijke afwijking van het gebruikelijke, maar belooft evengoed fascinerend te zijn.

'Wonka' vertelt het verhaal van de jonge en arme Willy Wonka, uitgebeeld door Timothée Chalamet. Hij koestert de droom om een winkel te openen in een stad beroemd om zijn chocolade. Deze ambitie vormt het hart van de film en zet de toon voor de avonturen die zowel Wonka als het publiek te wachten staan.

Het sprookje wordt al snel minder zoet als Willy Wonka ontdekt dat de chocolade-industrie wordt gedomineerd door een kartel van hebzuchtige chocolatiers. Deze onthulling voegt een donkere twist toe aan het verhaal en belooft een spannende confrontatie.

Meer artikelen