Hugh Jackman toont hoe hij zich voorbereidt op zijn rol als Wolverine in Deadpool 3

DDavid Meijer 22 januari 2024 13:46

Hugh Jackman neemt zijn rol als Wolverine op zich in 'Deadpool 3' en geeft fans een kijkje in zijn fitnessroutine. Terwijl de productie van de film doorloopt spoort ondertussen co-ster Ryan Reynolds mensen aan om geen spoilers te delen.

Jackman bereidt zich voor op Deadpool 3

Hugh Jackman is druk bezig met het voorbereiden op zijn rol als Wolverine in de aankomende film Deadpool 3. In een nieuwe video die hij deelde op Instagram, is te zien hoe hij gewichten tilt. Jackman werkt aan zijn biceps om eruit te zien als een superheld. Hij onderschreef de post met de woorden: ‘Geen vrije dagen - behalve morgen. #becomingwolverineagain’.

Ryan Reynolds vraagt om geen spoilers

Deadpool 3 zal naar verwachting op 25 juli 2024 in de bioscoop verschijnen. Reynolds nam onlangs zelfs de moeite om via social media mensen op te roepen geen spoilers te delen door foto's van de set online te zetten. Reynolds benadrukte dat verrassingen een belangrijk onderdeel zijn van de magie van bioscoopfilms en vroeg fans om de verrassingen voor de voltooide film te bewaren.

Deadpool 3 wordt geregisseerd door Shawn Levy, met Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells, Reynolds en Levy als mede-schrijvers van het script. De verwachtingen voor de film zijn hoog, aangezien de vorige delen van de Deadpool-serie door het publiek zeer goed werden ontvangen. We kijken uit naar de verdere avonturen van de sarcastische superheld en de manier waarop Jackman hem tot leven zal brengen.

Meer artikelen