Huiveringwekkende horrorfilm 'The Hunt' met Hilary Swank op Netflix

DDavid Meijer 9 december 2023 08:24

Netflix heeft weer nieuwe films aan zijn portfolio toegevoegd, waaronder de rechten van de spannende horrorfilm 'The Hunt' (2020) met Hilary Swank, die vanaf januari te zien zal zijn.

Nieuwe aanwinst voor Netflix

De populaire streaminggigant Netflix blijft zijn filmcatalogus uitbreiden. De nieuwste aanwinst in hun indrukwekkende lijst is de spannende horrorfilm 'The Hunt' uit 2020. Deze bloedstollende film zal vanaf januari beschikbaar zijn voor alle abonnees van de streamingdienst.

Plot van 'The Hunt'

'The Hunt' is niet zomaar een horrorfilm. Het is een satirisch meesterwerk dat de rijke elite belicht die voor hun plezier jagen op onschuldige burgers. Maar wanneer één van die burgers het tegen deze gruwelijke traditie opneemt, wordt het spel een stuk interessanter.

Sterrencast in 'The Hunt'

De horrortriller is het creatieve brein van regisseur Craig Zobel, die ook bekend is van 'Z for Zachariah' uit 2015. De cast van de film is indrukwekkend, met hoofdrollen voor Hilary Swank, Ike Barinholtz, Betty Gilpin en Emma Roberts. Met zo'n talentvolle cast is het geen verrassing dat 'The Hunt' een must-see is.

Noteer de datum in je agenda! 'The Hunt' is vanaf 5 januari te zien op Netflix.

Afbeelding: 'The Hunt', TMDB

Meer artikelen