'Hypergalactic': De nieuwe CG-geanimeerde film van 'Sonic the Hedgehog'-designer

KKees van den Berg 8 februari 2024 16:01

Toei Animation en Naoto Oshima, de originele character designer van Sonic the Hedgehog, hebben de aankondiging gedaan over een nieuwe CGI-geanimeerde film getiteld 'Hypergalactic'. De film belooft een avontuurlijk en hartverwarmend verhaal over het belang van familie.

Aankondiging van nieuwe CGI-geanimeerde film

Toei Animation, bekend van talloze iconische animeseries, heeft een nieuwe CGI-geanimeerde film aangekondigd genaamd Hypergalactic. Deze film is gemaakt in samenwerking met Naoto Oshima, de originele character designer van Sonic the Hedgehog. Oshima heeft niet alleen meegeholpen aan de visuele aspecten van de film, maar heeft ook aan het verhaal en de personages gewerkt. Het publiek kan dus een unieke stijl verwachten die het beste van beide werelden combineert.

Samenwerking met gerenommeerde namen

Naoto Oshima was niet alleen in de ontwikkeling van Hypergalactic. Hij heeft samengewerkt met Joseph Chou, bekend van zijn werk aan The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, om het verhaal en de personages te co-creëren. De regie van de film wordt verzorgd door David N. Weiss, die we kennen van zijn werk aan de populaire animatiefilm Shrek 2.

Verhaallijn van Hypergalactic

De film Hypergalactic gaat over een avontuurlijk tienermeisje en haar jongere broertje die leven in een niet zo verre toekomst. Tijdens hun avonturen ontdekken ze en bevrijden ze Ohkan, gespeeld door Adam Devine, de vergeten beschermer van de aarde. Met zijn hulp hopen ze hun vermiste ouders te vinden. Onderweg ontdekken ze wat het betekent om een familie te zijn. Met de stemmen van onder meer Elsie Fisher en J.K. Simmons, belooft Hypergalactic zowel hartverscheurende als hartverwarmende momenten.

Hypergalactic wordt geproduceerd door Yoshi Ikezawa van Toei Animation, met Kōzō Morishita, Katsuhiro Takagi en Tim Kwok als uitvoerende producenten. De film zal wereldwijd worden gedistribueerd door Charades en zal officieel te koop worden aangeboden op de Europese Film Markt (EFM) in Berlijn in februari. Kevin Iwashina, oprichter van Iwashina Corporation en adviseur van Toei Animation, zal ook betrokken zijn bij de verkoop van de film.

Meer artikelen