Iman Vellani gooit hoge ogen met haar Marvel-kennis

KKees van den Berg 14 november 2023 14:47

Als jongste actrice in 'The Marvels' zette Iman Vellani haar medespelers op hun plaats met haar uitgebreide kennis over het Marvel-universum. Ze was zelfs zo goed dat ze de kennis van Kevin Feige, de president van Marvel Studios, uitdaagde.

Iman Vellani wordt Marvel-guru

De jonge actrice Iman Vellani, bekend van haar rol als Kamala Khan in Ms. Marvel, heeft een passie voor het Marvel-universum. Toen ze samen met ervaren acteurs zoals Brie Larson (Carol Danvers) en Teyonah Parris (Monica Rambeau) in The Marvels verscheen, wendden ze zich vaak tot haar voor verduidelijking over hun eigen personages. Vellani's grondige kennis van het Marvel-universum kwam hierbij goed van pas.

Feige vs Vellani: Marvel-kennisstrijd

De toewijding van Vellani aan het Marvel-universum is zo diepgaand dat ze zelfs de kennis van Kevin Feige, de president van Marvel Studios, in twijfel trok. Ze confronteerde Feige over het nummer 616, dat aan de aarde werd toegewezen in het Marvel Cinematic Universe, een tegenstrijdigheid met de comics. Ondanks haar kritische blik hoopt Vellani op een tweede seizoen van Ms. Marvel.

The Marvels, geregisseerd door Nia DaCosta, is nu in de bioscopen te zien. De film, waarin naast Vellani ook Brie Larson en Teyonah Parris te zien zijn, bevat veel nieuwe en terugkerende personages uit het MCU. Ondertussen is het eerste seizoen van de Disney+ serie Ms. Marvel, waarin Vellani de hoofdrol speelt, te bekijken op de streamingdienst.

Meer artikelen