Iman Vellani van 'The Marvels' deelt hoop op 'Young Avengers'-film en stelt Iron Lad-verhaallijn voor

KKees van den Berg 30 november 2023 14:18

Iman Vellani, ster van de Marvel-film 'The Marvels', deelt haar hoop op een 'Young Avengers'-film en stelt een potentieel Iron Lad-verhaallijn voor. Ze laat haar passie voor het Marvel-universum zien en stelt mogelijkheden voor die verder gaan dan wat er nu op de planning staat.

Vellani stelt Young Avengers en Iron Lad voor

Vellani, die een grote passie heeft voor het Marvel-universum, ziet veel potentieel in het verkennen van minder bekende personages in de franchise en het brengen van hun verhaallijnen naar het grote scherm.

Ondanks het enthousiasme van Vellani en sommige fans voor nieuwe verhaallijnen en minder bekende personages, zijn er ook zorgen. Het maken van films rond deze personages kan duur zijn, en er is onzekerheid over hoe populair deze films zouden zijn bij het algemene publiek. Zoals één fan opmerkte, 'Zou ik genieten van een jonge Avengers-film? Absoluut! Zie ik een jonge Avengers-film geld verdienen? Absoluut niet!'

Twijfels over de noodzaak van Young Avengers

Het idee van een 'Young Avengers' film wordt door sommigen in twijfel getrokken, gezien de recente prestaties van andere Marvel-films. De lage kijkcijfers voor 'Ms. Marvel' en de onderpresterende box office resultaten voor 'The Marvels' hebben sommige fans ertoe gebracht te twijfelen aan de levensvatbaarheid van een 'Young Avengers' project.

Afbeelding: 'The Marvels', TMDB

Meer artikelen