Intrigerende trailer van Spaanse Netflix-serie 'Mano de hierro' onthuld

DDavid Meijer 1 maart 2024 12:19

De nieuwe Spaanse thrillerserie 'Mano de hierro' belooft een spannend avontuur te worden, met 'La casa de papel'-ster Jaimie Lorente in de hoofdrol. Netflix deelde onlangs de eerste trailer van de serie, die de drugssmokkel in de haven van Barcelona belicht.

Uitbreiding van Spaanse aanbod op Netflix

Netflix blijft nieuwe inhoud toevoegen aan zijn uitgebreide bibliotheek van Spaanse content. Hun laatste toevoeging, de misdadige thriller 'Mano de hierro', is een nieuwe serie die zeker de aandacht zal trekken van fans van het genre. Met een eerste trailer die nu live is, belooft deze serie een spannend avontuur te worden, vol met de intriges en spanning die kenmerkend zijn voor dit soort series.

Drugssmokkel in Barcelona

De serie belicht de donkere en duistere wereld van drugssmokkel in Barcelona. Dagelijks komen er bijna 6.000 containers in de haven aan, en in een jaar bevatten deze samen meer dan 30.000 kilo cocaïne. Dit maakt Barcelona een van de belangrijkste toegangspunten voor de lucratieve drugshandel in Europa. De serie volgt het leven van Joaquin Manchado, de eigenaar van de belangrijkste terminal in de haven, en zijn criminele netwerk.

Releasedatum Mano de hierro

Liefhebbers van Spaanse series hebben dus weer iets om naar uit te kijken. De veelbelovende serie 'Mano de hierro' zal vanaf 15 maart te zien zijn op Netflix.

Meer artikelen