Is 'The Mandalorian & Grogu' al in voorproductie? Dit zijn de laatste geruchten

RRoos Verhoeven 18 januari 2024 17:45

Er is onlangs een officiële aankondiging geweest over de nieuwe film 'The Mandalorian & Grogu', maar er ontbreekt nog veel specifieke informatie. Er zijn echter enkele aanwijzingen op social media die wijzen op bewegingen achter de schermen. Laten we eens nader bekijken wat dit allemaal kan betekenen.

Veel details ontbreken

Lucasfilm heeft onlangs aangekondigd dat 'The Mandalorian & Grogu', een nieuwe film van regisseur Jon Favreau, in 2024 in productie zal gaan. Echter, er ontbreekt nog veel specifieke informatie. Het is nog niet bekend welke acteurs erbij betrokken zullen zijn en wat de details van het verhaal zullen zijn. Dit maakt het moeilijk om te voorspellen wat we kunnen verwachten van deze nieuwe film.

Er zijn twee social media posts die wijzen op mogelijke bewegingen achter de schermen. Simon Kassianides, die Axe Woves speelt in 'The Mandalorian', plaatste een selfie in kostuum de dag na de aankondiging van de film. Dit zou kunnen betekenen dat hij betrokken is bij de voorproductie. Verder plaatste Maria Sandoval, die werkte in de make-up afdeling van de eerste twee seizoenen van 'The Mandalorian', een foto van haar bagage met een hint dat ze naar een zanderige locatie gaat. Deze posts zijn niet definitief bewijs, maar voeden wel de speculaties.

Vraagteken over volgende opname: 'The Mandalorian & Grogu' of seizoen 4?

Op social media is er veel discussie over wat er eerst gefilmd zal worden: 'The Mandalorian & Grogu' of het vierde seizoen van de tv-serie. Er zijn verschillende redenen om aan te nemen dat de serie voorlopig even op pauze staat. Zo waren er recentelijk nog twijfels of het vierde seizoen überhaupt zou gebeuren en er zijn ook geruchten dat de film eigenlijk een herwerkte 'Mandalorian seizoen 4' is. Hoewel er nog niets bevestigd is, lijkt het erop dat er meer aandacht uitgaat naar het filmproject.

Releasedatum 'The Mandalorian & Grogu'

Er is nog geen officiële releasedatum bekend voor 'The Mandalorian & Grogu'. Lucasfilm heeft slots vrij in de kalender van 2026, maar het is nog niet bevestigd of de film dan uitgebracht zal worden. Fans van de serie zullen dus nog even geduld moeten hebben en ondertussen kunnen ze alleen maar speculeren over wat er komen gaat.

Afbeelding: 'The Mandalorian', TMDB

Meer artikelen