Jack Black keert terug in teaser 'Kung Fu Panda 4'

RRoos Verhoeven 27 december 2023 18:08

Fans van Kung Fu Panda kunnen zich verheugen: er is een nieuwe teaser vrijgegeven voor het vierde deel van de populaire animatiefilm. De stem van hoofdpersonage Po zal opnieuw vertolkt worden door Jack Black.

Po krijgt een nieuwe uitdagende rol

Met de kerstdagen achter ons zijn de cadeautjes uit de filmindustrie ons om de oren gevlogen. Naast nieuwe beelden van andere aankomende films is er nu ook een teaser van Kung Fu Panda 4 verschenen. In deze nieuwe film uit de geliefde reeks wordt Po geselecteerd om de spiritueel leider van de Valley of Peace te worden. Maar zoals we Po kennen heeft hij geen flauw benul van spiritueel leiderschap of een paleodieet. En dat is niet zijn enige uitdaging: hij moet ook een nieuwe Dragon Warrior vinden én trainen voordat hij zijn nieuwe rol kan aannemen.

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1739463149068144861

Jack Black en andere sterren verlenen hun stem

Jack Black vertolkt opnieuw de stem van Po tot groot genoegen van de fans. Verder zullen de stemmen van Viola Davis en Awkwafina te horen zijn naast andere bekende namen zoals Dustin Hoffman, Bryan Cranston, Ke Huy Quan, Ian McShane en James Hong. Jack Black was eerder dit jaar ook te horen in de animatiefilm Super Mario Bros: The Movie, waar hij de stem van Bowser vertolkte. Die film was een enorm succes en bracht wereldwijd meer dan $1,36 miljard op.

Wij kijken alvast uit naar de bioscooprelease van Kung Fu Panda 4 in Nederland op 20 maart. Bereid je voor op een film vol humor, actie en uiteraard, kungfu.

Meer artikelen