James Gunn geeft details vrij over 'Superman: Legacy'

RRoos Verhoeven 30 januari 2024 17:15

Regisseur James Gunn verduidelijkt dat zijn aankomende film 'Superman: Legacy' geen hervertelling zal zijn van de bekende oorsprong van de Man of Steel. Hoewel de film zich richt op een eerder deel van Supermans leven, zal de oorsprongsverhaal niet opnieuw worden verteld.

Een nieuw begin voor het DC Universe

'Superman: Legacy' markeert het begin van een nieuw tijdperk voor het DC Universe. Het is de eerste film van deze nieuwe generatie, met een nieuwe visie op het karakter van Superman. Deze film vormt het startpunt van het nieuwe DC Universe, waarbij de focus zal liggen op het vertellen van nieuwe verhalen, zonder de bekende oorsprong van de personages te herhalen.

Geen hervertelling van Supermans oorsprong

Regisseur James Gunn heeft aangegeven dat zijn nieuwe Superman-film zich zal richten op een eerder deel van Supermans leven, maar dat het geen oorsprongsverhaal wordt. Dit betekent dat de film niet nogmaals de bekende verhaallijn van Kal-El zal volgen, die van zijn gedoemde planeet Krypton naar de aarde wordt gestuurd en opgroeit als Clark Kent om uiteindelijk Superman te worden. De film zal nieuwe aspecten van Supermans leven en karakter verkennen, maar zal de bekende oorsprong van de superheld niet herhalen.

David Corenswet is de nieuwe Superman

Acteur David Corenswet neemt de iconische rol van Superman over van Henry Cavill in de aankomende 'Superman: Legacy'. Dit markeert een nieuwe generatie voor de Man of Steel, met een nieuwe acteur die de cape overneemt. Corenswet zal samen met andere bekende personages uit het DC Universe deelnemen, waaronder Daily Planet reporter Lois Lane (gespeeld door Rachel Brosnahan) en Supermans aartsvijand Lex Luthor (gespeeld door Nicholas Hoult).

Fans van de Man van Steel moeten nog even geduld hebben, want 'Superman: Legacy' is gepland om te worden uitgebracht op 10 juli 2025. Onder leiding van regisseur James Gunn, zal de film een nieuw hoofdstuk toevoegen aan de rijke geschiedenis van het DC Universe. Met een cast vol nieuwe en terugkerende personages, belooft 'Superman: Legacy' een spannende bijdrage te zijn aan het superheldengenre.

Afbeelding: 'Superman & Lois', TMDB

Meer artikelen