James Gunn spreekt geruchten over Superman: Legacy tegen en hint naar cast-onthullingen

RRoos Verhoeven 21 november 2023 11:04

James Gunn, Co-CEO van DC Studios, ontkracht een gerucht over het plot van 'Superman: Legacy' en hint naar toekomstige onthullingen van castleden.

Gunn ontkracht geruchten en plaagt met onthullingen

James Gunn, mede-CEO van DC Studios, heeft een gerucht over het plot van Superman: Legacy ontkracht en gesuggereerd dat er binnenkort meer castleden bekend zullen worden gemaakt. Tijdens een Instagram Q&A vroeg iemand of er binnenkort meer casting nieuws zou worden onthuld. Gunn antwoordde dat hij "bijna geen karakters meer over heeft om aan te kondigen", maar dat er binnenkort toch een paar extra onthullingen zullen plaatsvinden.

Bekijk hier het Instagram-account van James Gunn:

https://www.instagram.com/jamesgunn/

Er werd Gunn ook gevraagd of de rapporten waar waren dat het verhaal van Superman: Legacy zou gaan over een terroristische dreiging in het Midden-Oosten. Dit was een reactie op een gerucht dat vorige week online begon te verspreiden, waarin werd beweerd dat het verhaal van de film zou gaan over terroristen die Kryptoniaanse technologie gebruiken, met Brainiac als de drijvende kracht achter alles. Gunn zei eenvoudigweg dat dit niet waar was, daarmee het geruchte verhaal ontkrachtend.

Plot en cast details van Superman: Legacy

"Superman: Legacy vertelt het verhaal van Superman's reis om zijn Kryptoniaanse erfgoed te verzoenen met zijn menselijke opvoeding als Clark Kent van Smallville, Kansas", luidt de officiële synopsis van de film. "Hij is de belichaming van waarheid, gerechtigheid en de Amerikaanse manier, geleid door menselijke vriendelijkheid in een wereld die vriendelijkheid als ouderwets ziet." De titulaire rol in Superman: Legacy wordt gespeeld door David Corenswet (Pearl, The Politician), terwijl Lois Lane wordt gespeeld door The Marvelous Mrs. Maisel ster Rachel Brosnahan. De film staat gepland voor release op 11 juli 2025.

Afbeelding: 'Superman', TMDb

Meer artikelen