Jason Momoa twijfelt over zijn toekomst als Aquaman

DDavid Meijer 17 december 2023 17:16

Jason Momoa geeft aan dat 'Aquaman en the Lost Kingdom' mogelijk zijn laatste rol als Arthur Curry zal zijn. Zijn toekomst in de DC Universe (DCU) blijft echter onduidelijk.

Laatste rol voor Momoa als Aquaman?

In een interview met Ash Crossan van Entertainment Tonight reageerde de ster van 'Aquaman and the Lost Kingdom' op geruchten dat de komende DCEU-film zijn laatste keer zal zijn dat hij de titulaire superheld speelt. Hoewel hij graag zou willen doorgaan met de rol, ziet het er momenteel somber uit voor zijn toekomst in het DC Universe (DCU).

Momoa hoopt op voortzetting van zijn rol

Momoa geeft aan dat hij graag zou willen doorgaan met de rol van Aquaman als de omstandigheden dat toelaten. Hij geniet van de rol en de wereld van DC, en zou er graag deel van uit blijven maken als de fans dat ook zouden willen. De toekomst van zijn rol hangt echter sterk af van de reacties van het publiek.

Hoewel de DCEU mogelijk na 'Aquaman and the Lost Kingdom' eindigt zijn er online geruchten dat Momoa in gesprek zou kunnen zijn om Lobo te spelen in Gunn en Safran's DCU. Noch Gunn, Safran, of iemand van DC Studios heeft op dit moment een dergelijke casting bevestigd.

Afbeelding: 'Aquaman', TMDB

Meer artikelen