Jennifer Lopez's 'Atlas' verovert Netflix ondanks gemengde recensies

KKees van den Berg 28 mei 2024 17:15

Ondanks gemengde recensies van critici, wordt de nieuwe sciencefictionfilm 'Atlas', met Jennifer Lopez in de hoofdrol, massaal bekeken op Netflix. De film heeft de nummer één positie in de Netflix-top 10 bereikt.

Onverwachte populariteit van 'Atlas'

'Atlas', de gloednieuwe sciencefictionfilm met Jennifer Lopez in de hoofdrol, gaat als een speer op Netflix. Ondanks dat critici niet echt enthousiast zijn over de film, hebben kijkers een andere mening. Op sociale media uiten ze hun positieve ervaringen. Een van de reacties luidt: 'Experts mogen het dan misschien niet top vinden, maar ik vind het persoonlijk perfect vermaak.' De populariteit van de film blijkt wel uit het feit dat 'Atlas' na het eerste weekend al bovenaan de Netflix-top 10 staat.

In 'Atlas' volgen we het leven van het personage Atlas Shepherd, een briljante data-analist met een flinke argwaan tegenover kunstmatige intelligentie. Gespeeld door Jennifer Lopez, wordt ze opgeroepen voor een missie om een afvallige robot te vangen. Het verhaal neemt een wending als ze een mysterieus verleden met de robot blijkt te delen. Als de missie mislukt, blijft ze alleen achter in een wereld die ver weg lijkt. Daar ontdekt ze dat de enige manier om de mensheid te redden van AI, vertrouwen is...

https://x.com/LadystokR00S/status/1794440978490646737

Meer artikelen