Jerry Seinfelds nieuwe komedie 'Unfrosted: The Pop-Tart Story' nu te zien op Netflix

KKees van den Berg 3 mei 2024 17:46

De gloednieuwe Netflix Original 'Unfrosted: The Pop-Tart Story', met Jerry Seinfeld in de hoofdrol, is nu beschikbaar op de streamingdienst. De film, die zich afspeelt in het Michigan van 1963, vertelt het verhaal van de ontbijtrevolutie veroorzaakt door Kellogg's en Post.

Seinfeld in nieuwe Netflix Original

Netflix heeft een grote naam kunnen strikken voor hun nieuwste Original: de ongeëvenaarde comedian, Jerry Seinfeld. De nieuwe film, 'Unfrosted: The Pop-Tart Story', met Seinfeld in de hoofdrol, is een komedie die zich afspeelt in het Michigan van 1963. Het verhaal is nu te streamen op de streamingdienst.

De film 'Unfrosted: The Pop-Tart Story' neemt ons mee terug naar de jaren zestig, waarin de ontbijtmarkt wordt gedomineerd door Kellogg's en Post. Deze twee gezworen vijanden zetten alles op alles om een gebakje te creëren dat het ontbijt voor altijd zal veranderen. Dit zorgt voor hilarische situaties en anekdotes.

Sterrencast in 'Unfrosted'

Jerry Seinfeld is niet alleen de hoofdrolspeler in de film, maar heeft ook het script geschreven en de regie op zich genomen. De overige rollen worden vertolkt door een sterrencast bestaande uit Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer, Hugh Grant en James Marsden. Met deze talenten aan boord belooft 'Unfrosted: The Pop-Tart Story' een ware komische hit te worden.

Afbeelding: 'Unfrosted', TMDB

Meer artikelen