Jodie Comer belandt in waterige apocalyps in trailer 'The End We Start From'

KKees van den Berg 30 november 2023 12:49

De nieuwste apocalyptische dramafilm 'The End We Start From' met Jodie Comer in de hoofdrol toont een Londen dat wordt geteisterd door een angstaanjagende overstroming. Comer's personage moet zich een weg banen door deze natte hel, terwijl ze ook nog een pasgeboren baby moet beschermen.

Apocalyptisch drama in overstroomd Londen

In 'The End We Start From' belanden we midden in een milieuramp. Londen wordt overspoeld door een angstaanjagende vloed die de hoofdstad bedekt met vuil water. Dit zou al moeilijk genoeg zijn om te navigeren, laat staan met een baby om veilig te houden. Dit is precies de situatie waarin het personage van Jodie Comer zich bevindt, terwijl ze worstelt om te overleven in deze nieuwe waterwereld met haar pasgeboren baby. Het is een eenvoudige opzet voor een overlevingsdrama dat ingaat op elementaire menselijke ervaringen en weersomstandigheden. De trailer van de film is nu te bekijken.

Bekijk hier de trailer:

Jodie Comer schittert in hoofdrol

Jodie Comer schittert in de film in de hoofdrol, maar er is ook een uitstekende ondersteunende cast, waaronder Katherine Waterston, Benedict Cumberbatch, Mark Strong en Joel Fry. De film is geregisseerd door Mahalia Belo, met een script van Alice Birch.

'The End We Start From' heeft nog geen Nederlandse releasedatum, maar komt bijvoorbeeld op 19 januari naar de Britse bioscopen. Het is een kleine filmische traktatie om naar uit te kijken zodra de feestdagen voorbij zijn.

Afbeelding: 'The End We Start From', TMDB

Meer artikelen