Jodie Foster enthousiast over nieuwe rollen en uitdagingen

KKees van den Berg 24 december 2023 18:04

Jodie Foster die recentelijk bekend is van haar rol als Diana Nyads beste vriendin en zwemcoach in de Netflix-film 'Nyad', is klaar voor haar volgende filmavontuur.

Foster gaf aan dat ze rollen waardeert waarbij ze nieuwe dingen kan leren. Of het nu gaat om een muziekinstrument leren bespelen, een nieuwe taal leren, of zelfs een speerwerper spelen, de actrice is altijd enthousiast over de mogelijkheid om iets nieuws te leren. Ze vergelijkt het met school en beschrijft het als iets wat haar 'jazzed' maakt.

Foster in 'True Detective' seizoen 4

Naast haar acteerwerk is Foster ook actief achter de schermen. Ze zal te zien zijn in het komende vierde seizoen van 'True Detective', dat op 14 januari in première gaat op HBO. Bovendien draagt ze bij aan de serie als uitvoerend producent. Haar betrokkenheid bij de filmindustrie gaat daarmee tegenwoordig verder dan alleen acteren.

Jodie Foster werd recentelijk geëerd tijdens de Women in Hollywood-viering van Elle magazine. Tijdens deze gelegenheid vroeg ze 'The Last of Us' ster Bella Ramsey om haar de award te presenteren.

Afbeelding: 'NYAD', TMDB

Meer artikelen