John Ridley werkte aan 'goede versie' van Marvel's Eternals voor de kleine schermen

KKees van den Berg 4 januari 2024 14:22

Schrijver John Ridley onthult dat hij aan een 'goede versie' van Marvels 'Eternals' werkte voor het kleine scherm, maar dat zijn project nooit het licht zag.

Ridleys 'goede versie' van Eternals

John Ridley, bekend van zijn werk aan o.a. 'American Crime' en '12 Years a Slave', onthulde onlangs dat hij aan een versie van Marvels Eternals voor het kleine scherm werkte. Zijn visie op de Eternals zou naar eigen zeggen een 'goede versie' zijn, heel anders dan wat we uiteindelijk in de bioscopen hebben gezien. Helaas was zijn versie nooit gerealiseerd en blijft het gissen naar wat de film had kunnen zijn.

Gemengde reacties op filmversie Eternals

De filmversie van Eternals die in de bioscopen te zien was heeft gemengde reacties gekregen van zowel het publiek als de critici. Sommigen vonden de personages nogal saai, terwijl anderen de film garbage noemden. Desondanks waren er ook veel kijkers die de film waardeerden en genoten van de verschillende interpretaties en richtingen die de makers kozen.

Het maken van origineel materiaal is altijd een risico. Met aanpassingen, zoals het geval was bij Eternals, zou dat geen probleem moeten zijn. Zpals we bij Eternals echter hebben gezien kunnen zelfs aanpassingen van bestaand bronmateriaal tot gemengde resultaten leiden. Het is dus de vraag of Ridleys 'goede versie' werkelijk beter zou zijn geweest...

Afbeelding: 'Eternals', TMDB

Meer artikelen