Jonathan Bailey en Nicola Coughlan geven voorproefje op 'Bridgerton' Seizoen 3

KKees van den Berg 20 november 2023 10:32

Bridgerton-fans, opgelet! Jonathan Bailey en Nicola Coughlan, twee van de hoofdrolspelers uit de populaire Netflix-serie, geven ons enkele boeiende inzichten in wat we kunnen verwachten van het langverwachte derde seizoen.

Hoofdrolspelers enthousiast voor seizoen 3

Netflix-serie Bridgerton heeft sinds haar start in 2020 veel fans vergaard. De serie is even van de radar geweest, maar met de aankondiging van seizoen 3, hebben hoofdrolspelers Jonathan Bailey en Nicola Coughlan wat inzichten gedeeld om de fans op te warmen voor de nieuwe afleveringen.

Een nieuwe liefdesplot in seizoen 3

De langverwachte plot van seizoen 3 belooft het liefdesverhaal van Colin en zijn jeugdvriendin Penelope Featherthington centraal te stellen. De fans vragen zich af of Penelope eindelijk uit de 'friendzone' zal komen. Volgens de acteurs hebben we een seizoen vol verleiding en passie in het vooruitzicht, met opwindende scènes tussen Luke Newton en Nicola Coughlan.

https://twitter.com/enews/status/1725591889506664497

Penelope's onafhankelijkheid in seizoen 3

Coughlan heeft wat inzicht gegeven in de ontwikkeling van haar personage Penelope in seizoen 3. Penelope is blijkbaar klaar met haar familie en wil zich richten op haar huwelijk met een hele nieuwe look. Dit biedt fans een voorproefje van een nieuw, zelfstandig hoofdpersonage in het komende seizoen.

Coughlan vertelt dat seizoen 3 volledig gericht zal zijn op romantiek. Volgens haar was er zelfs tijdens het filmen een magische sfeer. Ze beschrijft momenten van intense emotie, waarin de acteurs na een scène elkaar aankeken met de hand op de borst, overweldigd door de romantische energie.

Voor degenen die de serie nog niet kennen: 'Bridgerton' is gebaseerd op een populaire boekenreeks. De serie volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige Bridgerton-familie op hun zoektocht naar liefde. Elk seizoen belicht het leven en de liefdesavonturen van een ander lid van de familie.

Meer artikelen