Kelsey Grammer ziet zichzelf weer Beast spelen in toekomstige X-Men-films

RRoos Verhoeven 23 november 2023 18:52

Acteur Kelsey Grammer, die Beast speelde in de X-Men-films had recentelijk een cameo in 'The Marvels' en heeft nu uitspraken gedaan over de toekomst van zijn personage in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Grammer hoopt op meer Beast

Naast zijn rol in de revival van de serie Frasier stapt Kelsey Grammer opnieuw in het blauwe pak om Beast te spelen in 'The Marvels'. Nu heeft Grammer een verklaring afgelegd over zijn hereniging met zijn X-Men-personage. Hij uit hoop en zekerheid dat we Beast in de toekomst weer zullen zien en gaf aan dat hij altijd al terug wilde keren naar het personage.

In een interview met The Wrap deelde Grammer zijn 'vertrouwen' om terug te keren naar de rol na de X-Men-tease aan het eind van 'The Marvels'. Hij zei ook dat hij 'zeer tevreden' was met de reactie die zijn onverwachte cameo heeft gekregen sinds de release van de film. Grammer heeft blijkbaar veel berichten ontvangen van mensen die hun blij waren met zijn terugkeer als Beast in het MCU.

Grammer's rol als Dr. Henry 'Hank' McCoy

Kelsey Grammer vertolkte de rol van Dr. Henry 'Hank' McCoy in de film 'X-Men: The Last Stand' uit 2006 en kwam kort terug voor 'X-Men: Days of Future Past' in 2014. Tijdens de aftiteling van The Marvels, nadat Teyonah Parris' Monica Rambeau succesvol een scheur in ruimte en tijd herstelt, raakt ze verloren in een parallelle realiteit. Wanneer ze wakker wordt, ligt ze voor haar moeder, Maria, die in dit universum een heldin genaamd Binary is. Kelsey Grammer's Beast is ook in die kamer, die uitlegt waar ze is, 'Charles' (oftewel Professor X) noemt en dan de kamer verlaat.

Grammer enthousiast voor meer Beast in het MCU

Het nieuws over de terugkeer van Beast in het MCU zoals gedeeld door Kelsey Grammer maakt ons ook enthousiast om meer vna hem te zien in het MCU. De acteur heeft al een tijdje interesse getoond in het opnieuw vertolken van Hank McCoy en we zijn blij dat hij een plek heeft gevonden in de huidige line-up van Marvel.

Afbeelding: 'The Marvels', TMDb

Meer artikelen