Kevin Hart schittert als meesterdief in Netflix's nieuwe actiekomedie 'Lift'

RRoos Verhoeven 9 januari 2024 14:35

Vanaf volgende week kunnen kijkers genieten van de actiekomedie 'Lift' (2024) op Netflix, met in de hoofdrol niemand minder dan Kevin Hart. De film, geregisseerd door F. Gary Gray, belooft een spannende overval, bekende gezichten en veel actie. Hier is wat we tot nu toe weten.

Kevin Hart in gedurfde overval

Kevin Hart neemt in 'Lift' de rol op zich van meesterdief Cyrus Whitaker. Zijn personage wordt door zijn ex-vriendin en de FBI ertoe gedwongen om een bijna onmogelijke missie uit te voeren: een overval op een vliegtuig dat van Londen naar Zürich vliegt. Het doel? Maar liefst $500 miljoen aan goud ontvreemden. De film belooft een intense, adrenaline-pompende ervaring te worden voor de kijkers.

'Lift' is niet alleen mooi vanwege de plot en het acteerwerk van Kevin Hart, maar ook vanwege de rest van de sterrencast. Gugu Mbatha-Raw, bekend van 'Motherless Brooklyn' en 'Loki', Sam Worthington van 'Avatar', Vincent D'Onofrio uit 'Daredevil' en Billy Magnussen uit 'No Time to Die' zullen allemaal te zien zijn in deze actiekomedie. Het publiek kan dus rekenen op uitstekende acteerprestaties en een onvergetelijke filmervaring.

Sterk productieteam achter 'Lift'

F. Gary Gray, bekend van films als 'Law Abiding Citizen', 'Straight Outta Compton' en 'Fast & Furious 8', neemt de regie van 'Lift' op zich. De film wordt mede geproduceerd door Matt Reeves en Kevin Hart zelf via zijn eigen productiebedrijf, HartBeat Productions. Met zo'n getalenteerd productieteam achter de schermen, kunnen fans hoge verwachtingen hebben van deze nieuwe Netflix-film.

Release 'Lift' op Netflix

De actiekomedie 'Lift' verschijnt volgende week vrijdag, 12 januari, op Netflix. Bereid je dus alvast voor op een spannend avontuur met één van de grootste komedie-acteurs van dit moment: Kevin Hart.

Afbeelding: 'Lift', TMDB

Meer artikelen