Kiersey Clemons neemt afscheid van DCEU

KKees van den Berg 10 december 2023 17:48

Kiersey Clemons, bekend van haar rol als Iris West in 'The Flash', is opgelucht om verder te gaan na haar avonturen in de DCEU, ook al blijft ze haar personage waarderen. Ze uitte haar vermoeidheid omtrent superheldenfilms en toonde haar enthousiasme voor haar nieuwe rol in een ander universum.

Clemons is moe van superheldenfilms

Kiersey Clemons, bekend van 'The Flash', heeft aangegeven dat ze een beetje klaar is met het genre van de superheldenfilms. Volgens haar is er een overvloed aan dergelijke films en zou ze graag iets anders willen zien. Sommige fans beweren dat deze uitspraken voortkomen uit het feit dat haar film niet zo succesvol was.

Ondanks haar wens om verder te gaan dan de DC Extended Universe (DCEU), blijft Clemons veel genegenheid hebben voor haar personage, Iris West. Ze belicht dat haar vermoeidheid niet specifiek gericht is op het DCEU, maar meer op het superheldengenre als geheel. Dit heeft geleid tot enige verwarring en discussie onder fans over haar beweegredenen en de logica achter haar uitspraken.

Overstap naar het 'Monsterverse'

Clemons is ook een deel van een ander universum dan DCEU - het 'Monsterverse', geleid door Legendary. Ze uitte haar enthousiasme over haar nieuwe rol en gaf aan dat ze erg blij is met deze verandering. Het feit dat Legendary, het bedrijf achter succesvolle producties zoals 'Dark Knight Trilogy', 'Man of Steel', en 'Dune', verantwoordelijk is voor het Monsterverse, heeft haar overtuigd van de potentie van dit nieuwe project.

De uitspraken van Clemons hebben veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van critici. Sommigen bekritiseren haar rol in de serie 'Monarch Legacy of Monsters', terwijl anderen haar beslissing om de DCEU te verlaten toejuichen. Dit toont aan dat de actrice zich in een controversiële fase van haar carrière bevindt, met gemengde reacties van het publiek op haar keuzes en optredens.

Meer artikelen