Kijkers gefrustreerd door truecrimedocu op Netflix 'Can I Tell You a Secret?':

RRoos Verhoeven 24 februari 2024 14:45

De nieuwe true crime docu-serie 'Can I Tell You a Secret?' op Netflix, over de gevolgen van de daden van een cyberstalker, roept frustratie op bij de kijkers. Dit aangrijpende verhaal over online stalking en de schadelijke impact ervan, wordt intensief bekeken maar ook bekritiseerd.

Nieuwe docu-miniserie veroorzaakt frustratie

Sinds deze week is de nieuwe docu-miniserie 'Can I Tell You a Secret?' beschikbaar op Netflix. De serie focust op een hacker en de vreselijke impact van zijn daden. Hoewel de serie massaal bekeken wordt, roept het bizarre verhaal vooral frustratie op bij de kijkers. De reacties variëren van 'boosmakend' tot 'schokkend'.

https://twitter.com/giddypuddle/status/1760984375578276087

https://twitter.com/lenigeliefde/status/1760306011196252331

Het angstaanjagende verhaal van cyberstalker Matthew Hardy

'Can I Tell You a Secret?' draait om de slachtoffers van cyberstalker Matthew Hardy. De serie belicht de angstaanjagende en aanhoudende online pesterijen die de slachtoffers moesten ondergaan en hoe zijn misdaden hun levens verwoestten. Het verhaal van Hardy's stalken op sociale media heeft vele levens voorgoed veranderd.

In januari 2022 kreeg Matthew Hardy de zwaarste straf in de Britse geschiedenis voor online stalking: negen jaar gevangenis. Dit vonnis benadrukt de ernst van zijn misdaden en de impact ervan op zijn slachtoffers. Bekijk de gruwelijke details van zijn misdrijven in 'Can I Tell You a Secret?' op Netflix.

Afbeelding: 'Can I Tell You a Secret?', TMDB

Meer artikelen