'Kingdom 3: The Flame of Destiny' te zien op Netflix

DDavid Meijer 9 januari 2024 17:03

Vanaf morgen is de langverwachte fantasyfilm 'Kingdom 3: The Flame of Destiny' te zien op Netflix. Het derde deel van deze populaire Japanse filmreeks opent een nieuw hoofdstuk op het slagveld van Wang Qi en Li Xin.

Een nieuw hoofdstuk in de Kingdom-reeks

Kingdom 3: The Flame of Destiny, ofwel Kingdom: Unmei no Hono, markeert het derde deel van de geliefde Japanse Kingdom-filmreeks. De saga, die begon in 2019 en sindsdien een fikse schare fans heeft verzameld, blijft trouw aan de gelijknamige anime van Yasuhisa Hara. Het personage Li Xin, vertolkt door acteur Kento Yamazaki, blijft de rode draad vormen.

Eerste slagveldervaringen voor Li Xin en Wang Qi

In Kingdom 3: The Flame of Destiny maken de personages Li Xin en Wang Qi, gespeeld door respectievelijk Kento Yamazaki en Takao Osawa, hun debuut op het slagveld. Ze zetten alles op alles om een invasie van Zhao te voorkomen. Daarnaast krijgt ook het onbekende verleden van Ying Zheng, gespeeld door Ryô Yoshizawa, een plek in de spotlight.

Kingdom 3: The Flame of Destiny heeft sinds de release positieve recensies ontvangen, met een solide score van 7,4 op 10 op IMDb. Dit suggereert dat fans van de reeks en nieuwkomers in de franchise veel te verwachten hebben van dit derde deel.

Kingdom 3 op Netflix

Vanaf morgen (woensdag) kunnen Netflix-abonnees genieten van Kingdom 3: The Flame of Destiny. En voor wie de saga nog niet heeft ontdekt, zijn ook de eerste twee delen van de Kingdom-reeks beschikbaar op de streamingdienst. Een perfecte gelegenheid om een duik te nemen in deze betoverende wereld van Japanse fantasy.

Afbeelding: 'Kingdom III: The Flame of Destiny', TMDB

Meer artikelen