Komedie 'Young Adult' scoort goed op Netflix

RRoos Verhoeven 28 februari 2024 09:06

De donkere komedie 'Young Adult' met Charlize Theron en Patrick Wilson, oorspronkelijk uitgebracht in 2011, trekt sinds kort op Netflix massaal kijkers. Ondanks zijn matige score op IMDb, heeft de film een plek in de Netflix top 10 weten te veroveren.

Young Adult: nieuwe toevoeging op Netflix

'Young Adult', een film die oorspronkelijk in 2011 werd uitgebracht, is sinds kort beschikbaar op de populaire streamingdienst Netflix. Ondanks dat de film al een decennium oud is, blijkt het toch een grote aantrekkingskracht te hebben op de Netflix-kijkers. De verhaallijn en acteerprestaties van Charlize Theron en Patrick Wilson zijn blijkbaar tijdloos en blijven boeien.

Young Adult verovert Netflix top 10 ondanks matige IMDb-score

Hoewel 'Young Adult' maar net voldoende scoort op IMDb, heeft de film toch het Netflix-publiek weten te boeien. De combinatie van bitterzoet drama en zwarte humor spreekt waarschijnlijk een brede doelgroep aan. Het feit dat de film een plek heeft bemachtigd in de Netflix top 10 toont aan dat de duistere komedie massaal bekeken wordt.

'Young Adult' neemt de kijkers mee in het leven van Mavis Gary, een ooit populaire meid van de middelbare school. Nu is zij een gescheiden vrouw die een binnenkort te beëindigen fictiereeks voor jongeren schrijft en verslaafd is aan alcohol. Ze besluit terug te keren naar haar geboorteplaats om haar gloriejaren te herleven en haar vroegere liefje Buddy terug te winnen.

Afbeelding: 'Young Adult', TMDB

Meer artikelen