Komende maand (februari 2024) op Netflix: 25+ nieuwe series en seizoenen

KKees van den Berg 25 januari 2024 16:03

Februari belooft een spannende maand te worden voor Netflix-abonnees. De streamingdienst heeft onthuld dat er volgende maand maar liefst 17 nieuwe series en 9 nieuwe seizoenen van bestaande series worden gelanceerd. Van realityshows tot documentaires tot nieuwe Netflix Originals, er is voor elk wat wils.

Een overvloed aan nieuwe releases

Februari is een grote maand voor Netflix met de lancering van 17 nieuwe series en 9 nieuwe seizoenen van bestaande series. Onder de nieuwe releases bevinden zich zowel Netflix Originals als gelicenseerde series. Of je nu een fan bent van realityshows, documentaires of fictie, er is voor elk wat wils.

Nieuwe seizoenen voor negen series

In februari kunnen fans van negen bestaande series zich verheugen op nieuwe seizoenen. Deze bevatten een mix van genres, van reality tot documentaire tot fictie - er is voor iedereen iets te genieten. De series waarvan nieuwe seizoenen worden uitgebracht, zijn onder andere 'Sunderland Till I Die', een documentaire over de Engelse voetbalclub Sunderland A.F.C., en 'Bom Dia, Verônica'.

Laatste aanwinsten aan gelicenseerde series

Naast de nieuwe seizoenen brengt Netflix ook een reeks gelicenseerde series uit. Deze zijn niet geproduceerd door Netflix zelf, maar de streamingdienst heeft de rechten van de series verworven, waardoor ze ook in Nederland kunnen worden uitgezonden. Één van deze series is 'House', een drama over een briljante maar verbitterde arts die zijn patiënten op een minachtende manier behandelt maar hen wel helpt te genezen van de meest mysterieuze ziektes.

Nieuwe Netflix Originals in aantocht

Ook kunnen we ons verheugen op een aantal nieuwe Netflix Originals, die in februari op de streamingdienst worden gelanceerd. Deze geheel nieuwe series, die nog niet eerder ergens te zien zijn geweest, omvatten een breed scala aan genres en thema's. Van een realityserie waarin de grootste persoonlijkheden van 'Sálvame' op zoek gaan naar nieuwe banen in heel Amerika, tot een documentaireserie die onderzoekt hoe een door ufo's geïnspireerde religie in een controversiële sekte kon veranderen.

Bekijk hier de volledige lijst.

Meer artikelen